Vi perfektionerer den digitale del af din forretning

Webudvikling

Vi er jeres digitale partner, uanset hvad jeres næste digitale projekt måtte være. Vi er her for at optimere jeres forretningsmæssige potentiale og støtte jer i digitaliseringsprocessen. Vi udvikler, designer, integrerer, markedsfører og projektstyrer – vi er et full-service bureau, der tager ansvar fra start til slut.

Digital Security

Digitaliseringen griber om sig. Det skaber en masse muligheder, men også helt nye udfordringer for borgere, virksomheder og myndigheder. I takt med, at vores interaktion og kommunikation bliver netbaseret, forøges risikoen for læk og misbrug af vores følsomme data. Kriminelle har i høj grad flyttet deres aktiviteter over på nettet, mens stater indsamler data og overvåger det digitale liv.

Branding

Med en branding strategi skaber du en stærkere position på markedet, så nye kunder bliver nemmere og billigere at tiltrække, samtidig med at nuværende kunder bliver mindre tilføjelige til at skifte leverandør. Ligeledes hjælper et stærkt brand til at tiltrække nye medarbejdere.

Lille Pakke

Til firmaer hvis hjemmeside primære funktion er portefølje baseret (Galleri, kontakt info o.l.). Inkluderer hjemmesidedesing, hosting og support tilknyttet i hvad der svare til 2 arbejdstimer om måneden.

Pris: Oprettelse: 5000 kr. Derefter pr måned: 450 kr.

Mellem Pakke

Inkluderer mulighed for særlige funktioner på hjemmesiden samt digital markedsføring. Vi sørger for at designe hjemmesiden, hosting og har support i hvad der svare til 4 arbejdstimer om måneden.

Pris: Oprettelse 15000 kr. Derefter pr måned: 1500 kr.

Stor Pakke

Vi skræddersyer en branding strategi og visuel identitet til jer, samt implementerer disse til jeres hjemmeside. I får tilmeld mulighed for optimal digital sikkerhed og vi står for den digitale markedsføring i samråd med jer.

Pris: Oprettelse 30000 kr. Derefter pr måned: 3500 kr.